Ismerd meg ügyfeleink történetét

Ludvig Kata

Flight Refund Kft.
flightrefund

A Flight Refund Kft. a légiutasok jogainak érvényesítésére szakosodott cég. 2012 óta támogatják mind a magán, mind az üzleti utazókat, hogy sikeresen érvényesítsék kártérítési igényüket a légitársaságokkal szemben az EU261-es rendelet alapján.

Az elmúlt év során erősen csökkent a légiközlekedési utazás és ezzel együtt cégünk piaca is. Ennek érdekében új termékeket innováltunk – ezek sikeres fejlesztéséhez, piaci bevezetéséhez nagymértékű fókuszra van szükség a teljes csapat részéről. AZ OKR egy jó metodológia arra, hogy a nagyobb üzleti célok felé összehangoltan tudjon dolgozni a teljes csapat.

Az OKR által a csapat átlátja az üzleti célokat, pontosan definiálva vannak a feladatok és célok üzleti egységek szintjén, illetve átláthatóan nyomon tudjuk követni a haladást, mely segít azonosítani, hogy mely területeken haladunk jól, illetve hol kell még fejlődni.

Számunkra sokat segített a TeamCollab OKR szoftvere – az Exceles megoldás helyett sokkal hatékonyabb alternatívát nyújt. Egyszerű kezelőfelületén könnyebb átlátni a teljes csapat haladásait. Ervin csapata nagymértékben flexibilisen segít a lehető legjobban testreszabni a szoftvert.

Baros-Kovács Réka

Masped Logisztika Kft.

masped

A Masped Logisztika Kft. 1990-ben alakult. A Masped-csoport zászlóshajójaként a Masped Logisztika Kft. önálló gazdasági egységként végez logisztikai tevékenységet. A Társaság által üzemeltetett Észak-Pesti Logisztikai Központban közel 14.000 m2-en nyújtja megbízói számára a raktározás-logisztikai szolgáltatások széles palettáját. A Csepeli Szabadkikötőben található a cég központi terminálja a MASPED PORT Logisztikai Központ, ahol mintegy 33.000 m2 raktárterületen, a közúti, vasúti és vízi közlekedési kapcsolatokat kihasználva, minőségi logisztikai szolgáltatásokkal áll megbízói rendelkezésére.

A Masped Logisztika Kft. célja egy fejleszthető, terhelhető, felelős és hatékony szervezet kialakítása, ahol a működéssel összefüggő döntések a megfelelő döntéshozatali szinteken születnek meg. A Társaság  2020-ban szervezetfejlesztési projektbe kezdett, melynek hozadéka volt, hogy az OKR bevezetésre kerüljön.

Az OKR által a Társág szervezettsége még kézzelfoghatóbb. Tisztán látszanak a célok, vállalások, és eredmények. Könnyebb, átláthatóbb és még jobban koordinált a csapatmunka, és a különböző területek kommunikációja.

AZ OKR 2020-as pilotként, majd éles bevezetése szükségessé tette egy transzparens és az OKR menedzselését támogató platform bevezetését. A Masped Logisztika Kft. OKR szoftverének választása azért esett a TeamCollab-ra, mert Társaságunk igényeinek a szoftver palettán a TeamCollab OKR bizonyult a legoptimálisabbnak. Magyar nyelvű, így bármelyik Kolléga könnyedén tudja kezelni. Transzparens, és egyértelmű információkat tartalmaz. Vizuálisan tökéletesen megjeleníti azokat az adatokat, melyek egy vezető számára használható információkat hordoznak. A TeamCollab hátterében dolgozók gyors visszajelzése, és problémamegoldó képessége szinten felüli.