Hogyan valósíthatod meg hatékonyabban az üzleti céljaidat az OKR módszertannal?

Egy bizonyítottan hatékony módszer, mely az üzleti céljaidat eredményekké alakítja.

OKR módszertan a stratégiai célok hatékony megvalósításához

Miért érdemes alkalmaznod a leírt OKR módszert?

  • Jobban tudsz majd fókuszálni a céljaidra.
  • Nagyobb eséllyel tudod megvalósítani a céljaidat.
  • Munkatársaid jobban elköteleződnek a kitűzött célok iránt.
  • Folyamatosan nyomon tudod követni céljaid megvalósítását.
OKR módszertan a stratégiai célok hatékony megvalósításához

oldalas összefoglaló

letöltés

Miért van szükséged erre a tudásra?

OKR módszertan a stratégiai célok hatékony megvalósításához

Képzeld el, hogy sikerül elérni a vágyott eredményeket, a céged folyamatosan növekszik, az erőfeszítések megtérülnek, tudod merre tartasz te és a céged, az embereid tudják, hogy mit kell tenniük, tudják hogyan járulhatnak hozzá a szervezet sikeréhez, és éppen ezért tudnak is elkötelezetten dolgozni.

Gyakran találkozunk azzal, hogy a fentiek csak vágyálmok maradnak, a szervezet egy helyben toporog, az év elején kitűzött stratégiai célok nem valósulnak meg. A frusztráltság állandósul. A helyzetre megoldást jelent az OKR célkitűzési módszertan, ami külföldön már elismert és töretlen népszerűségnek örvend, itthon azonban még kevesen ismerik. Célul tűztük ki magunk elé, hogy segítsünk a magyar vállalkozóknak azáltal, hogy megismertetjük velük ezt a módszert. Kulcseredményként pedig azt írtuk le, hogy 1000 vállalkozásnak szeretnénk segíteni. De hogy mi is ez a két fogalom, megtudhatod, ha letöltöd az összefoglalót.

Miért készült az e-book?

Nagypál Ervin - TeamCollab Solutions

Nagypál Ervin vagyok, a TeamCollab Solutions alapítója.

Amikor 2019 decemberében találkoztam az OKR (Objectives and Key Results) módszertannal, annyira megtetszett, hogy  fejlesztettem egy alkalmazást az OKR-ek menedzselésére.

Az alkalmazást bemutattam néhány cégvezetőnek, akik nagy meglepetésemre tőlem hallottak először a módszertan létezéséről. Ekkor döntöttem úgy, hogy készítek egy ebook-ot, amiben összefoglalom az OKR alapjait, hogy felhívjam a cégvezetők figyelmét az üzleti célok kitűzésének és nyomon követésének fontosságára.

Ezt a rövid módszertani összefoglalót azért készítettem, hogy hozzájáruljak a stratégiai céljaid megvalósításához. 

Sok sikert kívánok!

Nagypál Ervin - TeamCollab Solutions

Amikor kirándulni mész, nyugodtan bolyonghatsz céltalanul, elmerülhetsz a téged körülvevő táj szépségében. Amikor viszont dolgozol, tűpontosan tudnod kell, hogy hova akarsz eljutni. Máskülönben csak pazarolod az időt. A sajátodat és másét is.

Ben Lamorte

Töltsd le ingyen Te is, és határozz meg tűpontos célokat!